اخذ مجوز ثبت سفارش

ثبت سفارش و مجوزها از جمله مهمترین اقداماتی است که هر وارد کننده یا تاجری باید با مقررات آن آشنایی داشته باشد و در آن مهارت داشته باشد. هر واردکننده بعد از درخواست ثبت سفارش در سامانه جامع تجارت ایران (NTSW.ir) نیازمند به تایید از سازمانهای مربوطه است که هرکدام از این تاییدیه ها با توجه به کالایی که تاجر وارد می کند نیاز به نهاد خاص خودش دارد.

اخذ مجوز ثبت سفارش برای موارد واردات می‌تواند اهمیت بسیار زیادی داشته باشد و از جمله اقدامات مهم در تجارت است.

در ادامه این مطلب از وب سایت گزدرازی با ما همراه باشید تا در خصوص نحوه ثبت سفارش کالا، چگونگی گرفتن انواع مجوز‌ های ثبت سفارش کالا و موارد دیگری که به این حوزه مربوط می‌شوند، با شما صحبت کنیم.

مجوز ثبت سفارش کالا

اگر پروسه و اقدامات مربوط به ثبت سفارش را به درستی بلد نباشید، زیان و خسارات فراوانی برای شما به عنوان یک وارد کننده بوجود می آید که بسیاری از آنها جبران ناپذیر هستند. به همین جهت لازم است پیش از هر اقدامی و قبل از اینکه کالای شما به مرز گمرک ورودی برسد جهت اخذ ثبت سفارش اقدام نمائید و به طور دقیق مشاوره بگیرید و از طولانی تر شدن زمان و ایجاد هزینه های اضافی پیشگیری کنید.

در صورتی که در حوزه واردات و صادرات کالا مشغول به کار باشید، حتماً این نکته را نیز می‌دانید که هم برای واردات کالا‌ها و هم برای صادر کردن آن‌ها از مرز‌های کشور نیاز به اخذ مجوز ثبت سفارش کالا دارید. مسلماً در صورتی که این نوع از مجوز را اخذ نکنید، هم کار صادرات و هم کار واردات شما با مشکل روبرو خواهد شد.

ثبت سفارش چیست؟

ثبت سفارش در واقع همان مجوزی است که از طریق سازمان توسعه و تجارت ایران جهت واردات کالا صادر می گردد و برخی مشخصات در آن ثبت می گردد.

مواردی که در این مجوز ثبت می گردند شامل:

(چگونگی خرید کالا بطور مثال CFR – CIF – FOB)

  • تاریخ پرفرم
  • نام شرکت متقاضی
  • تاریخ اعتبار
  • نوع واردات
  • نوع قرارداد
  • مرز ورودی
  • گمرک مقصد
  • مبلغ کل پرونده
  • نوع اعتبار ارزی
  • نوع ارز
  • تعرفه
  • نوع کالا
  • سازمان های مجوز دهنده
  • و...

می باشد. در پایان بعد از تائید سازمان های مربوطه ( در صورت نیاز ) و سازمان توسعه و تجارت یک کد 8 رقمی دریافت می نمائید که این کد غیر قابل ویرایش می باشد. در ادامه یک نمونه از فرم مجوز ثبت سفارش موجود در شرکت بازرگانی گزدرازی را مشاهده می کنید:

 فرم مجوز ثبت سفارش

مشاوره رایگان

اگر درباره ی مجوزهای ثبت سفارش اطلاعات دقیقی ندارید، بهتر است به جای آنکه خودتان بخواهید همه چیز را مرحله به مرحله پیش ببرید، با مشاورین و متخصصان در این حوزه ملاقات کنید و از آنها اطلاعات دقیق دریافت نمایید. یکی از کارهای اصلی ما در بازرگانی گزدرازی این است که در زمینه ی قوانین واردات و اخذ ثبت سفارش به شما به طور مفصل توضیح دهیم که چه مراحلی پیش رو دارید. جهت مشاوره بازرگانی با ما تماس بگیرید.

هر شخص حقیقی یا حقوقی که قصد وارد کردن کالای خارجی به کشور را دارد ابتدا لازم است کارت بازرگانی داشته باشد و سپس اقدام به اخذ ثبت سفارش نماید.

زمان استفاده از ثبت سفارش چقدر است؟

بسیاری از افرادی که به ما مراجعه می کنند این سوال را دارند که تا چه زمانی می توان از مجوز ثبت سفارش استفاده کرد؟

اعتبار این مجوز 6 ماهه است و اگر در طی این مدت از آن استفاده نکنید لازم است که مجددا برای تمدید آن اقدام نمایید.

انواع ثبت سفارش

ثبت سفارش دارای سه نوع به شرح زیر می باشد:

  • خرید از سیستم بانکی
  • از محل صادرات خود یا دیگران
  • از محل ارز خود شخص

متقاضیان دارای کارت بازرگانی ، چه افراد حقیقی و چه حقوقی می توانند با مراجعه به سایت ntsw.ir اقدام به ثبت سفارش جهت واردات کالای خود نمایند. همچنین لازم به ذکر است باتوجه به اینکه مراحل به صورت تخصصی باید انجام پذیرد؛ بهتر است آن را به کارشناسانی که در زمینه ی تعرفه ها فعالیت دارند بسپارید که با اعلام حقوق ورودی و تعیین تعرفه درست، شما را از پرداخت هزینه های اضافی معاف نمایند.

مراحل اخذ مجوز ثبت سفارش

برای اخذ مجوز ثبت سفارش واردات و همچنین اخذ مجوز ثبت سفارش صادرات باید مراحلی که مربوط به این حوزه می‌باشد را به دقت طی کرده و آن را به صورت گام به گام انجام دهید. این مراحل و موارد می‌توانند به سادگی سبب شوند که به شکل ساده‌تری کار خود را انجام دهید و اخذ مجوز ثبت سفارش را انجام دهید. بنابراین به این نکات به دقت توجه کرده و حتماً آن‌ها را اجرا کنید.

در این بخش به صورت خلاصه درمورد مراحل اخذ مجوز ثبت سفارش به شما مراحل را توضیح می دهیم. اگر می خواهید بیشتر در این زمینه بدانید، لازم است با کارشناسان ما در بازرگانی گزدرازی تماس بگیرید و اطلاعات بیشتری در این خصوص کسب کنید. به طور خلاصه مراحل ثبت سفارش عبارتند از:

  1. اخذ پرفرم
  2. آگاهی از تعرفه کالاهای مورد ثبت سفارش و تعیین تعرفه
  3. بررسی ارزش کالا در سامانه TSC
  4. بررسی اولویت کالایی
  5. بررسی مجوزهای مورد نیاز( در صورت نیاز اخذ از از سازمانهای ذی ربط )
  6. بارگذاری پروفرما و تکمیل فرآیند ثبت سفارش در سامانه جامع تجارتntsw و تایید نهایی همراه با دریافت کد 8 رقمی ثبت سفارش
  7. مراجعه به شرکت بیمه و اخذ بیمه نامه
  8. اقدام و ارائه ثبت سفارش و گشایش در بانک واسطه معامله جهت موارد مربوط به حواله ارزی برای کالای مورد نظر

بیشتر بخوانید: مدارک مورد نیاز ترخیص کالا


مدارک مورد نیاز جهت ثبت سفارش

  • کارت بازرگانی
  • پیش فاکتور یا پرفرم
  • استاندارد اجباری
  • اخذ شناسه فروشنده (در صورت نیاز کالای فوق)

کلام پایانی

در این مطلب از وب سایت گزدرازی تلاش ما بر این بود که در خصوص اخذ مجوز ثبت سفارش نکات مهم را به شما بگوییم. خدمات ما در این مجموعه به صورت تخصصی در خصوص تعیین ارزش و تعرفه کالای وارداتی است و اخذ مجوزهای مربوطه از سازمان های ذی ربط به جهت ثبت سفارش و ترخیص کالاهای وارداتی و همچنین پیگیری و تایید گواهی ثبت آماری از بانک مرکزی ( تخصیص ارز ) جمله دیگر مواردی است که در بازرگانی گزدرازی در کوتاهترین زمان انجام می شود.

همچنین اگر در زمینه کارت بازرگانی معتبر جهت واردات دچار مشکل هستید و یا به مسئول فنی برای کالاهای بهداشتی و غذایی نیاز دارید می توانید روی ما حساب کنید...