آنچه در این مقاله میخوانید

ترخیص چرم مصنوعی

31 / 04 / 1402

از گذشته های دور تاکنون از انواع چرم برای تهیه وسایل و پوشاک مختلف استفاده می شده است. با توجه به اینکه چرم طبیعی محصولی گران قیمت است و کار با آن و روش های نگهداری از آن کمی سخت است، چرم مصنوعی جای آن را در صنایع تولیدی گرفته است.

ترخیص چرم مصنوعی از گمرک

اگر شما هم از فعالان در عرصه تجارت و واردات چرم مصنوعی هستید یا از آن برای تولید محصول نهایی خود استفاده می کنید ممکن است برای ترخیص چرم مصنوعی با مشکل روبرو شده باشید. معمولاً قوانین گمرکی و شرایط ترخیص به طور مداوم تغییر می کنند و حتی اگر یک بار توانسته باشید کالای خود را ترخیص کنید ممکن است در دفعات بعدی با مشکل روبرو شوید.

در این مقاله قصد داریم تا شما را با ترخیص این کالا از گمرک آشنا کنیم. شما می توانید از خدمات بازرگانی گزدرازی برای ترخیص به موقع انواع چرم مصنوعی با هزینه ای کمتر استفاده کنید، پس تا انتها با ما همراه باشید.

برای اطلاع از شرایط ترخیص کالا از گمرک با گروه مشاوره بازرگانی گزدرازی در ارتباط باشید.

صادرات و واردات چرم مصنوعی در ایران

همان طور که به آن اشاره کردیم امروزه چرم مصنوعی جایگزین چرم طبیعی شده است و روز به روز کاربرد آن در صنایع تولیدی مختلف گسترده تر می شود. به همین دلیل ما معتقدیم که تجارت چرم مصنوعی در سراسر جهان علی الخصوص کشور ایران بسیار مرسوم بوده و یکی از پرسودترین تجارت ها برای تاجران و بازرگانان ایرانی محسوب می شود.

صنعت چرم در ایران پیشرفت خوبی داشته است؛ به همین دلیل مقادیر واردات این محصول در مقابل صادرات آن در کشور ایران بسیار ناچیز است. معمولاً واردات چرم به خرید چرم های مصنوعی محدود می شود که تکنولوژی ساخت آن ها در ایران وجود ندارد. شما می توانید انواع چرم مصنوعی زیر را از کشورهایی مانند هند، ترکیه، چین و آلمان به ایران وارد کنید:

  • چرم مصنوعی وینیل
  • چرم مصنوعی پلی اورتان
  • چرم مصنوعی اکلیلی
  • چرم مصنوعی منفذدار
  • چرم ورنی
  • چرم مصنوعی طرح دار
  • چرم مصنوعی اشبالت (ترکیب چرم مصنوعی و طبیعی)

معرفی صنعت چرم مصنوعی در ایران

ایران یکی از کشورهای پیشتاز در ساخت و تولید انواع محصولات چرمی است. این صنعت با استفاده از چرم مصنوعی می تواند انواع محصولات چرم باکیفیت و درجه یک را تولید کند. در شهرهای مختلف شرکت ها و کارخانه های ایرانی بسیاری وجود دارند که به تولید چرم مصنوعی و عرضه آن در بازارهای داخلی و بین المللی می پردازند.

برخی از خریداران بین المللی این محصولات کشورهایی مانند ترکیه، عراق، امارات، هند، پاکستان، افغانستان، چین، هندوستان، مراکش و آذربایجان هستند. 


بیشتر بخوانید: حمل و نقل هوایی کالا


واردات چرم مصنوعی

چگونه چرم مصنوعی را از گمرک ترخیص کنیم؟

برای ترخیص چرم مصنوعی از گمرک باید با قوانین آن آشنایی داشته باشید. همچنین برای واردات این نوع چرم باید مجوزهای مربوطه را از سازمان های مختلف اخذ کنید. به طور مثال اگر می خواهید پس از واردات چرم مصنوعی آن را برای مصارف انسانی به کار ببرید باید برای ترخیص کالا از گمرک مجوز فنی و ارزی را از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دریافت کنید. خوب است این نکته را هم بدانید که چرم پلی یورتان از معروف ترین چرم های مصنوعی است که به مصارف انسانی اختصاص داده می شود.


بیشتر بخوانید: ترخیص بار از گمرک بندر عباس


واردات و ترخیص چرم مصنوعی

فرایند ترخیص کالا از گمرک (اگر آن کالا چرم مصنوعی باشد) باید توسط صاحب کالا یا نماینده قانونی آن انجام شود. در ادامه به توضیح روند ترخیص و واردات چرم مصنوعی از گمرک ایران می پردازیم:

  1. اخذ پروفرما از فروشنده
  2. اقدام برای گرفتن ثبت سفارش از سامانه ntsw
  3. درخواست تخصیص ارز از بانک مرکزی
  4. حواله خرید کالا
  5. فرآیند بارنامه و حمل کالا به ایران
  6. گرفتن ترخصیه از شرکت حمل و قبض انبار کالا
  7. ثبت کالا در سامانه epl و گرفتن کوتاژ
  8. تعیین مسیر
  9. واریز وجه گمرکی (حقوق ورودی)
  10. واریز 4 درصد مالیات علی الحساب (در صورت معافیت نیاز به پرداخت نیست)
  11. گرفتن کد رهگیری از بانک عامل
  12. صدور پروانه الکترونیک
  13. محاسبه عوارض انبارداری
  14. ورود کامیون و بارگیری کالا
  15. بررسی مجدد کالا از طرف دایره درب خروج گمرک
  16. خروج کالا و تحویل کالا به انبار ذکر شده در سامانه epl

توجه داشته باشید که برای ترخیص انواع چرم صنعتی باید شناسه کالا را نیز دریافت کنید. اگر در این زمینه نیازی به راهنمایی دارید، کارشناسان ما در بازرگانی گزدرازی آماده ارائه خدمات مشاوره به شما هستند.


بیشتر بخوانید: مدارک مورد نیاز جهت ترخیص کالا


تعرفه ترخیص چرم مصنوعی از گمرک

یکی از مسائلی که بسیاری از بازرگانان و واردکنندگان چرم مصنوعی در مورد آن دچار ابهام هستند نحوه تعیین تعرفه گمرکی برای ترخیص کالا است. این تعرفه به نوع چرم مصنوعی که قصد وارد کردن آن را دارید بستگی دارد.

1. کد تعرفه گمرکی که به ترخیص پارچه های چرم مصنوعی تولید شده از پلی اورتان یا PU اختصاص داده می شود برابر 59032000 است. این کد در اولویت کالایی 26 قرار دارد و حقوق ورودی آن 20% است.

2. کد تعرفه گمرکی که به ترخیص پارچه های چرم مصنوعی تولید شده از پلی وینیل کلراید (P.V.C) اختصاص داده می شود برابر 59031000 است. این کد هم در اولویت کالایی 26 قرار دارد و حقوق ورودی آن نیز 20% است.


بیشتر بخوانید: ترخیص از فرودگاه امام خمینی


خدمات ترخیص چرم مصنوعی توسط بازرگانی گزدرازی

همان طور که در این مقاله به آن اشاره کردیم برای ترخیص چرم مصنوعی باید دانش کافی و تجربه ای بالا داشت. قوانین گمرکی در ایران ممکن است هر روز تغییر کنند به همین دلیل اگر شخصاً برای ترخیص کالای خود اقدام کنید ممکن است با مشکلات زیادی روبرو شوید. بسیاری از افراد با صرف هزینه ای هنگفت و مدت زمانی بسیار طولانی باز هم نمی توانند چرم مصنوعی را از گمرک ترخیص کنند.

در صورتی که بازرگانی گزدرازی سال ها سابقه درخشان در زمینه ترخیص انواع کالا از گمرک را دارد و می تواند در مدتی کوتاه و با کمترین هزینه، ترخیص چرم مصنوعی از گمرک را برای شما انجام دهد. برای دریافت اطلاعات بیشتر با کارشناسان مجموعه گزدرازی در ارتباط باشید.

دیدگاه‌ها
نام
ایمیل
نظر

سایر مقالات گزدرازی

مقالات مرتبط